Alt om Vin har besøkt restaurant Piaza Duomo i Alba for andre gang. Duomo hadde nå gått fra to til tre Michelin stjerner. Vi hadde skyhøye forventninger, men opplevde at atmosfæren denne gangen var litt for anspent, litt for stiv og litt for «perfekt». Alt om Vin forstår at tre stjerner fordrer at det skal være nærmest perfekt. Det var det var også, bare ikke like hyggelig og smakfullt som sist vi var der. Rettene ble litt for tekniske for oss, noe som gjorde at smakene ikke helt ble slik vi husket dem. Når man ikke klarer å gjenkjenne råvarnene, kan det hende at teknikken har tatt overhånd. Dette er selvfølgelig Alt om Vin sine subjektive synspunkter. En ting var som sist, og vi ble vi helt «blåst av banen» igjen, av Insalata 21-31-41-51, somer faktisk er navnet på denne fantastiske retten. Salaten er en estetisk nytelse i farger og komposisjon, og smakene ligger i alle dens ingredienser. Navnet på retten betyr at salaten inneholder enten 21-31-41 eller 51 ingredienser, alt etter sesong og tilgang på de ulike ingrediensene. Retten var like fantastisk vakker og smakfull denne gangen, som for tre år siden.